Dette er en jubileumsbok som gir et gjensyn med tidligere utgitte Rocky striper publisert i perioden 1998-2008, blant annet: Den første New York-turen, puppene til Emilies lillesøster, lillebror på psykiatrisk, kjøring på tvers av USA, kurtiseringen av Maia, bruddet med Maia, skitur i Alpene, livet i Barcelona med mer. Boka inneholder i tillegg en tekst der serieskaperen forteller om oppveksten sin, samt tekster der ti kulturskribenter forteller om sitt forhold til Rocky.
Forlag Egmont serieforl.
Utgivelsesår 2008