Tretten år gamle Maggie Pugh bor i Kinship. Der bor de fattige på en kant av byen, de rike på en annen kant, og det gjøres fremdeles forskjell på hvite og fargede. Men alt begynner å forandre seg sommeren 1960. Maggies lillesøster vinner den lokale skjønnhetskonkurransen for barn. Maggie må bestemme seg for om hun skal fortelle noen om det grusomme hun har sett. Men framfor alt er det den sommeren da Maggie får sitt første kamera, et redskap som gir henne mulighet til å handle selvstendig og finne ny en sannhet.
Forlag Gyldendal Tiden
Utgivelsesår 1996