2000 år har gått siden djinnien Bartimeus var på høyden av sin makt, uovervinnelig i store slag og venn med den egyptiske magikeren Ptolemaios. Nå er han fanget på jorden og blir behandlet med forakt av sin mester, Nataniel. Kreftene hans er i ferd med å forsvinne. Samtidig holder Kitty Jones seg skjult i London, der hun forsøker å lære seg magi og avsløre demonenes store hemmelighet. Dette er den tredje boka i Bartimeus-trilogien.
Utgivelsesår 2016
Serie Bartimaeus (3)
Genre Fantastisk litteratur
Se alle bokelskere som følger dette verketNyankomne bøker i bokhylla mi for året 2021 av diverse årsaker. Dette er ei liste for meg sjølv så eg kan hugse kor tid eg fekk bøkene og av kven (og kanskje kvifor), men for all del, om du er nysgjerrig så er det berre å ta ein titt! :)