Provence

en kulinarisk reise

av (forfatter), Jacques Gantie (forfatter) og Peter Johnson (illustratør).

Grøndahl og Dreyer 1995 Innbundet

10 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

En praktkokebok i storformat for alle som setter pris på provencalsk mat og kultur. Mer enn 220 oppskrifter, samt en bred presentasjon av Procence som distrikt. Provences viner har fått et eget kaptittel. Gjennomillustrert med fargefotografier. Har oppskriftsregister og ordliste.

Omtale fra forlaget

Bokdetaljer

Forlag Grøndahl og Dreyer

Utgivelsesår 1995

Format Innbundet

ISBN13 9788250421844

EAN 9788250421844

Omtalt sted Frankrike

Språk Bokmål

Sider 255

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket