En stinkende historie Hvilke barn er ikke glad i en brakende fis og en god stinkehistorie? Det er klassisk. Denne Min første leseløven vil slå an hos 6- til 9-åringen. Henrik er en forsiktig type. Han vil ikke gjøre noe galt og i hvert fall ikke slippe en fis i offentlighet. Så plutselig begynner han helt ufrivillig å slippe løs noen brakere både i butikken, på fest og i klasserommet. Henrik blir helt ulykkelig og vet ikke hva han skal gjøre. Det viser seg selvfølgelig at det er prompetrollet som står bak stinkbombene. Han mener Henrik må lære seg å omfavne sin indre fis. Viktig historie om de essensielle tingene i livet, skrevet og tegnet av erfarne Bjørn Ousland.
Utgivelsesår 2024
ISBN13 9788202834197
EAN 9788202834197
Serier Leseløve Min første leseløve
Genre Humor Godnatthistorier
Sønnen min likte denne veldig godt. Både i vanlig papirformat, og i auditivt format, hvor boken blir lest av Erlend Klarholm Nilsen. En morsom historie med et vindfullt troll som liker å prompe slik at andre får skylda. Fint illustrert, som alltid fra Bjørn Ousland.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket10 bokelskere følger dette verket.