Boka er ei lærebok for høyere utdanning i teknologiske fag, med Java og objektorientering som basis. Boka dekker både grunnleggende og videregående opplæring. UML brukes som modelleringsspråk i boka. Har repetisjonsoppgaver, programmeringsoppgaver og register.
Programmering i Javaer ei lærebok for høyere utdanning, med Java og objektorientering som basis. Boka dekker både grunnleggende og videregående opplæring. Hvert kapittel innledes med læringsmål og avsluttes med en liste over nye begreper, repetisjonsoppgaver og større programmeringsoppgaver. De fleste delkapitlene avsluttes med mindre oppgaver, der leseren oppfordres til å arbeide aktivt med stoffet. Boka har en egen ressursside på Internett hvor studenter og lærere finner oppgaver med løsningsforslag, lenker, diskusjonsforum mm.: www.tisip.no/Javabok/ Et samarbeidsprosjekt mellom Tisip og Gyldendal Akademisk.
Forlag Gyldendal akademisk
Utgivelsesår 2000