Programmering i Java

av (forfatter), Vegard B. Havdal (forfatter) og TISIP (utgiver).

Gyldendal akademisk 2004 Heftet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka er ei lærebok for høyere utdanning i teknologiske fag, med Java og objektorientering som basis. Boka dekker både grunnleggende og videregående opplæring. UML brukes som modelleringsspråk i boka. Har repetisjonsoppgaver, programmeringsoppgaver og register.

Omtale fra forlaget

Programmering i Javadekker et grunnleggende opplæringsbehov. Videregående emner som Swing, Collections, RMI, JDBC, JUnit og JSP blir også behandlet. Denne nye utgaven er omarbeidet slik at de nye språkelementene i J2SE 1.5/J2SE 5 er tatt i bruk gjennomgående. Dette gjelder blant annet generiske typer, enums og utvidet for-løkke. API-referanser er samlet til slutt i aktuelle kapitler. Boka definerer over 500 begreper i oversiktlige lister, og den tilbyr mer enn 500 oppgaver av ulike typer, mange med løsning på bokas ressursside på Internett. Ressurssiden inneholder også et sett med foiler til hvert kapittel, samt lenker og diskusjonsforum, mm. Svært få bøker integrerer modellering og praktisk programmering i så stor grad som denne boka. Studenter har ofte problemer med å se sammenhengen mellom UML-modellen og koden. Boka legger derfor vekt på å forklare denne overgangen med så enkle ord som mulig. Få grunnbøker legger vekt på å lære studentene å programmere "lagvis". Denne boka fokuserer på å lage klasser som kan brukes i mange sammenhenger. Brukergrensesnittet kan være tekstbasert, vanlig grafisk, eller web-basert. I bunnen kan vi gjerne ha en database. Denne tredelingen vises med konkrete kode-eksempler.Et samarbeidsprosjekt mellom Gyldendal Akademisk og Stiftelsen Tisip.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal akademisk

Utgivelsesår 2004

Format Heftet

ISBN13 9788205330986

EAN 9788205330986

Serie Gyldendal-TISIP-serien

Språk Bokmål

Sider 873

Utgave 3

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket