Laura opplever sitt største mareritt da datteren hennes forsvinner sporløst en natt.
På jakt etter datteren, reiser hun gjennom et tåkefylt, ukjent rike hvor alt som vokser består av metall. Ledet av en grønn stjerne må hun utforske både landskapet hun beveger seg gjennom, og seg selv. Minner fra fortiden forsøker å fortelle henne noe, og langsomt kommer mørke hemmeligheter til overflaten.
Alt Laura vet, er at hun har tretten dager på seg.
Tretten dager før datteren er fortapt for alltid.
Tretten dager til verdens ende.
Forlag Umbrella
Utgivelsesår 2017
Genre Fantasy
Jeg synes Profetien om Laura var en bra og spennende bok. Det er jo en fantasy-bok, hvor Lauras reise er selve historien, men reisen er på mange vis også et dypdykk inn i vårt eget indre.
Boka er velskrevet og spennende. :)
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketBiblioteker er samfunnets hjerter, og biblioteker har også spilt en stor og viktig rolle i livet mitt. Det er et sted for alle, fattig som rik, hvor kunnskap og litteratur er tilgjengelig. Bibliotekene bryr seg ikke om du har god råd, om du er god på skolen, eller om du er populær. Bibliotekene aksepterer deg uansett hvem du er, og lar deg ta del i noe som er større og visere enn du selv er. Litteraturen.