Predator

av (forfatter) og Per Kristian Gudmundsen (oversetter).

Gyldendal 2006 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 3.83 (18 terningkast.)

90 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Fire personer forsvinner sporløst i sitt hjem i Florida, der Kay Scarpetta jobber som privat konsulent. En tom kjele er etterlatt på svak varme på komfyren, og i innkjørselen står familiens bil ulåst. I nabohuset finner drapsetterforsker Pete Marino kvinnen som varslet politiet, brutalt myrdet. Samtidig, i Boston, foretar rettpsykolog Benton Wesley en analyse av hjernen til en morder, i et hemmelig forskningsprosjekt kalt Predator. Opplysninger om et hittil ukjent kvinnedrap avdekkes. Saken gjør Kay Scarpetta urolig. Hun blir ikke mindre urolig når hun oppdager at det er noen som følger etter henne og niesen Lucy. Dette er den 14. boka om Kay Scarpetta.

Omtale fra forlaget

Ny roman om tidligere rettsmedisiner Kay Scarpetta Fire mennesker forsvinner fra sitt hjem i Florida, der Kay Scarpetta er blitt privat konsulent etter å ha sagt opp jobben som offentlig ansatt rettsmedisiner i Richmond. En tom kjele er etterlatt på svak varme på komfyren, og i oppkjørselen står familiens bil ulåst. I nabohuset finner drapsetterforsker Pete Marino den 87 år gamle kvinnen som angivelig varslet politiet . og som også ringte Scarpetta .; brutalt myrdet. Samtidig, i Boston, foretar tidligere FBI-agent Benton Wesley en inngående analyse av hjernen til en morder, i et hemmelig forskningsprosjekt kalt PREDATOR. Det fører til opplysninger om et ukjent drap. Saken gjør Scarpetta urolig, og det gjør også oppførselen til niesen Lucy, som tilbringer altfor mye tid i barer på jakt etter tilfeldige partnere. Hun blir ikke mindre urolig da hun oppdager at noen er i stand til å følge deres minste bevegelse.Gyldendal har utgitt tolv romaner om rettsmedisiner Kay Scarpetta og to bøker om politikvinnene Judy Hammer og Virginia West. Høsten 2003 utkom krimdokumentaren om Jack the Ripper: Portrett av en morder. Patricia Cornwell er tildelt en lang rekke priser og har toppet de amerikanske bestselgerlistene.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2006

Format Innbundet

ISBN13 9788205345072

EAN 9788205345072

Genre Politi og detektiver Krim

Omtalt sted Sørøstlige stater Boston

Språk Bokmål

Sider 347

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 5 6 3 2 1

Bokomtaler

Bok nr 14

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

 • "Spor" av Patricia Cornwell
 • "Urent farvann" av Caroline Carver
 • "De dødes farm" av Patricia D. Cornwell
 • "Spyflue" av Patricia Cornwell
 • "Tause vitner" av Danuta Reah
 • "Ordre til mord" av Sara Paretsky
 • "Siste skanse" av Patricia D. Cornwell
 • "Sydkorset" av Patricia D. Cornwell
 • "Svart notat" av Patricia D. Cornwell
 • "Vepsebolet" av Patricia D. Cornwell
 • "Grusom og urimelig" av Patricia D. Cornwell
 • "Forbudt område" av Patricia D. Cornwell
Alle bokanbefalinger for dette verket