I denne boken deler Pia Haraldsen ut råd og tips om alt fra sjekketips, shopping, kultur og glamour, til skikk og bruk i selskapslivet og hvordan du kan sikre deg opprykk på jobben.
Pia Haraldsen har skrevet en annerledes jentebok, en bok spekket med tips og råd til unge kvinner som vil opp og frem her i verden. Hvordan skal man bli invitert på Michelin-restaurant og attpåtil ha det hyggelig uten å måtte kysse prinseemnet etterpå? Hva slags fraser kan du lire av deg om både kunstverk og utenrikspolitikk og få det til å høres troverdig ut? Hvordan få opprykket på jobben og hvordan reagere på åpenbart feilslåtte gaver? Og får Pias venninne Den Norske Drømmemannen Jonas Gahr Støre på kroken? Pia frisker opp klassiske kjerringråd med sine egne opplevelser av både kjendiser, festliv og hverdagsliv i en frekk, varm og uhøytidelig bok for jenter som aldri slutter å være det.
Forlag Kagge
Utgivelsesår 2007