Denne boken er skrevet spesielt for deg som allerede har en firbeint turkamerat eller går med planer om å skaffe deg en. Hensikten med boken er å vise hvordan gleden ved å gå på tur kan bli ekstra stor for begge parter. Her finner du informasjon og gode råd om alt du kan finne på med hunden din gjennom hele året, uavhengig av størrelse eller alder. Boken tar også for seg valg av hunderase, etablering av kontakt mellom hund og eier, valg av utstyr, samt tips og råd om fôring, stell av pels og poter og førstehjelp på tur. Med register.
Forlag Larsforlaget
Utgivelsesår 2010
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketKommandoen "sove i sengen" har jeg brukt hver gang jeg henter hunder inn fra hundegården om kvelden, og nå løper de fleste rett til inngangsdøra når jeg sier disse ordene. Jeg tviler på at det er særlig mange andre trekkhunder som forstår en slik kommando ...
Mange hunder reagerer på veisalt, og kvier seg for å gå der det er saltet fordi det svir under labbene. Må man gå på saltede veier, vil det hjelpe å la hunden bruke potesokker.