"Hver gang Ingvar har hevet stemmen i offentligheten, har jeg alltid hørt litt ekstra etter. Han har det litt landsfader-aktige preget, en slags uflidd Willoch for min generasjon..." Kristopher Schau er sjåføren som hater å kjøre bil, og han har lenge grudd seg til å få den store forfatteren han kaller En av de få konstantene i livet mitt, som passasjer. På turen til Lillehammer og senere hjemme hos Ingvar Ambjørnsen i Hamburg utfolder det seg en løpsk samtale mellom to folkesky skravlebøtter.
Utgivelsesår 2016
ISBN13 9788202489120
EAN 9788202489120
Omtalt person Ingvar Ambjørnsen
For skravlete og lite redigert, uten å tilføre noe nytt av substans om Ambjørnsen. Men lettlest og underholdende et stykke på vei. Hvis Kristopher Schaus forfatterkarrerie blir langvarig bør han utvikle en annen metode enn i denne og På vegne av venner. Ambjørnsen-interesserte kan lese Farvel til romanen, også utleverende og samtidig en litterær opplevelse.
skravlebok om alt mulig, både fyll, bøker, reiser og alt mellom himmel og jord. Den er bare redigert i den forstand at de har kutta ut en del av fnisinga og en del av alle hæhæhæhæ...
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketOg nå begynner det å bli såpass lenge siden, at jeg har faktisk skrevet en del bøker etter det. Men om det var sånn at jeg skulle dø i morra, så ville jeg ikke føle at jeg brant inne med en masse. Men jeg har bestandig visst at jeg er en fyr som vil dø med mange gode ideer.