Opp å stå

Stand Up Norge 20 år

fortalt av de som er der, var der, trodde de var der eller har fortrengt det meste

av (forfatter) og Stand Up Norge (dedikert til).

Gyldendal 2017 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.50 (2 terningkast.)

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Historien om norsk stand-up - fortalt av de som er der, var der, trodde de var der eller har fortrengt det meste. På 1990-tallet var norsk humor inne i en kreativ bølge, og siden den gang er stand-up-komikere som Thomas Giertsen, Pernille Sørensen, Dagfinn Lyngbø, Sigrid Bonde Tusvik og Are Kalvø blitt noen av våre mest populære underholdningsartister. Her er standupernes egen historie gjennom over 20 år, spekket med vitser, historier og anekdoter. Humoristene tar oss også med bak scenen, og forteller om rusproblemer, indre rivalisering og hvordan det føles å få publikum mot seg. Leserne får dessuten lære masse om de faglige sidene ved humor: Hvorfor kan to personer lykkes og mislykkes med eksakt samme vits? Hva må du gjøre for å finne de humoristiske sidene ved hverdagen?

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2017

Format Innbundet

ISBN13 9788205505544

EAN 9788205505544

Omtalt sted Norge

Omtalt person Stand Up Norge

Språk Bokmål

Sider 317

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 1 0 0 0

Bokomtaler

En av de mest ustrukturerte bøkene jeg har lest. Boka består av cirka 300 sider med cirka 1000 sekvenser av komikere som uttaler seg. Temmelig springende. Forfatteren er ikke til stede i teksten i det hele tatt. Kanskje det er ment som en parodi på komikere som snakker og snakker og snakker?

Bra er imidlertid at de fleste standupkomikere har vært intervjuet, med noen få, store unntak som bl.a. Anne-Kat. Hærland.

Bildematerialet er relativt tilfeldig og begredelig. Dette kunne det vært lagt mer arbeid ned i. Som et minimum burde det vært bilde av alle komikere som har uttalt seg. Baste Bolstad, hvem er nå det igjen? Kanskje jeg hadde kjent ham igjen på utseende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket