Det begynte med Ravneporten. Og det er ennå ikke over. Mørkets krefter vokser. Etter å ha nedkjempet fienden ved Ravneporten, trodde Matt Freeman han kunne vende tilbake til et vanlig liv. Men ondskapen er på frammarsj igjen. Matt er en av fem utvalgte, født til å beskytte menneskeheten. Kallet fører ham til Peru, der en ny port mellom den onde underverdenen og vår egen verden er i ferd med å åpne seg. Bare Matt kan hindre mørkets krefter. Men nå kjenner fienden til evnene hans – og denne gangen skal de knuse ham først ... Mørket vokser. Ondskapen står ved porten.
Utgivelsesår 2023
Format Lydfil
ISBN13 9788202810825
EAN 9788202810825
Serie De fem utvalgte (2)
Genre Fantasy Spenning
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket105 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketFantasy, grøssere og Science-fiction - alt en leseglad ungdom kan finne på å lese
Passer for alder 13-100 år
Alle bøker er utgitt eller vil bli utgitt på Norsk - Og anbefales på det varmeste!