Omtale fra forlaget
Øl- og matboka. En guide til øl og mat er en inspirerende og unik bok, proppfull av oppskrifter og tips til både klassikere og retter med en ny tvist. I denne praktboken finner du over 50 oppskrifter, som inneholder øl, eller som passer utmerket ved siden av øl. Alt fra hovedretter og desserter til marinader og sauser.
I tillegg til dette får du gode råd til matlaging med øl, oversikt over ølkategorier og en innføring i ost og øl.
Forlag Front forl.
Utgivelsesår 2015
Format Innbundet
ISBN13 9788282602983
EAN 9788282602983
Språk Bokmål
Sider 259
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket