Øl- og matboka

en guide til øl og mat

av (forfatter), Jørn Idar Almås Kvig (illustratør) og Kai Øveråsen (illustratør).

Goliat forlag 2016 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Øl- og matboka - En guide til øl og mat er en inspirerende og unik bok, proppfull av oppskrifter og tips til både klassikere og retter med en ny tvist. I denne praktboken finner du over 50 oppskrifter, som inneholder øl, eller som passer utmerket ved siden av øl. Alt fra hovedretter og desserter til marinader og sauser.

Boken gir også en introduksjon til hjemmebrygging og ølsmaking, gode råd til matlaging med øl, oversikt over ølkategorier og en innføring i ost og øl - kort sagt er dette en nærmest komplett guide til hvordan man lager mat med øl.

Forordet i boken er skrevet av Brooklyn Brewerys egen bryggmester, Garrett Oliver.

Vi kan garantere at du vil bli både sulten, og tørst. SKÅL!

Bokdetaljer

Forlag Goliat forlag

Utgivelsesår 2016

Format Innbundet

ISBN13 9788293430186

EAN 9788293430186

Språk Bokmål

Sider 236

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket