Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder råvarekunnskap og basisoppskrifter som gjør det enklere å lage sunn og velsmakende hverdagsmat. Den gjennomgår grunnleggende teknikker for å lykkes på kjøkkenet og har med oppskrifter sortert etter de beste råvarene hver årstid gir i Norge. Med tegnforklaringer som angir om oppskriftene er raske å lage eller om de egner seg som basis- eller festoppskrifter. Har register og litteraturliste.
Omtale fra forlaget
Vil du bli god til å lage mat? Lurer du på hvordan? Du trenger ikke posesauser og -supper, kakeblandinger eller halvfabrikata fra butikken, heller ikke østers, kaviar, sjeldne kryddere og dyre kjøkkenredskaper. I denne kokeboka finner du råvarekunnskap og basisoppskrifter, grunnleggende oppskrifter på sauser, kraft, iskrem eller kjøttkaker. Behersker man et utvalg av disse fremgangsmåtene, er veien til god, sunn og velsmakende mat kort. Boka inneholder nærmere hundre oppskrifter delt inn i årstider med vekt på de beste råvarene hver årstid i Norge byr på. Oppskriftene kan varieres og bygges ut til festmåltider. Boka er basert på radioprogrammet i Norgesglasset, der Inge og Tron lager både kjapp og litt mindre kjapp mat i serien .Smaken av Norge..
Forlag NRK
Utgivelsesår 2007
Format Innbundet
ISBN13 9788281782303
EAN 9788281782303
Omtalt sted Norge
Språk Bokmål
Sider 175
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket6 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket