Norge

et hjerne- finans- og maktkontrollert samfunn?

av (forfatter).

Koloritt 2011 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

5 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forfatteren hevder at en finansiell elite vil påtvinge oss en internasjonal konspirasjon i form av et verdensdiktatur. Dette er den tredje boken i en trilogi som avdekker konspirasjonens hemmeligheter, metoder og mål.

Omtale fra forlaget

Med denne boken presenterer forfatter og forlag siste bind i en norsk trilogi om den internasjonale konspirasjonen som en finansiell elite vil påtvinge oss i form av et verdensdiktatur, a New World Order. Med Makten bak makten, Sov mitt lille Norge og nå denne boken, er konspirasjonens hemmeligheter, metoder og mål avdekket. Ikke med alle sine irrganger. Men nok til at diktaturets umiskjellige design står tegnet opp. Mediene synes å ha forlatt sin viktige rolle som folkeopplyser. Den eksistensielle krise som nasjonen befinner seg i, eksisterer åpenbart ikke. Ledende politikere og intelligensia later til å funnet sjelefred i felles taushet og salig uvitenhet.

Bokdetaljer

Forlag Koloritt

Utgivelsesår 2011

Format Heftet

ISBN13 9788292395899

EAN 9788292395899

Omtalt sted Norge

Språk Bokmål

Sider 169

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Boka er ikke like innholdsrik som de to første i denne trilogien, men så er det da også en oppsumeringsbok. Ertresvåg er like saklig som alltid med et godt noteapperat, samt bibliografi. Jeg anbefaler alle å lese alle tre bøkene i denne serien. Og en ting han nevner igjen som han gjorde i den første boken: Makten bak makten, er Royal Rife sin maskin som kurerte alt fra terminal kreft til andre sykdommer som leger hadde gitt opp. Han ble selvsagt ruinert og bespottet av en samlet lege- og avisstand som tjener millioner av dollar for å selge medisin som hadde vært unødvendig hvis maskinen til Rife hadde fått eksistere. En bok for alle som bryr seg, og ikke kjøper alt ukritisk som blir sagt av dem som tjener penger på oss.
Ferdig 21. april 2019

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Sov, mitt lille Norge" av Per-Aslak Ertresvåg
  • "Makten bak makten" av Per-Aslak Ertresvåg
Alle bokanbefalinger for dette verket