Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka har oppskrifter på retter fra forskjellige regioner i Finland, Sverige, Danmark, Island og Færøyene. Hver regions kultur, historie og mattradisjoner blir presentert, og kokker fra de forskjellige landene presenterer sine favorittretter og landets tradisjonelle og mest populære retter. Har register.
Omtale fra forlaget
Boken tar for seg mattradisjoner fra 6 Nordiske land, Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og Færøyene. Vi har valgt ut noen av de beste kokkene i hvert land, som hver for seg legger vekt på spennende og særegne retter. Boken er et rikt illustrert praktverk, en reise #11;i gastronomi, kultur og geografi.
Forlag Norsk fakta forl.
Utgivelsesår 2005
Format Innbundet
ISBN13 9788278880661
EAN 9788278880661
Omtalt sted Norden
Språk Bokmål
Sider 504
Utgave 2
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket11 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket