Ondskapen herskere lar seg ikke lure igjen! De har et nytt kraftsentrum. De har de dødes by. Femten år gamle Scarlett Adams havner på forsiden av alle aviser da hun forsvinner sporløst fra en skoletur. Etter atten timer dukker hun opp igjen, i sjokk og ute av stand til å forklare hvor hun har vært. Men på den andre siden av kloden, i Peru, sitter en gutt som vet sannheten – Matt Freeman. Han skjønner at han endelig har funnet den femte portvokteren. Nå kan De fem utvalgte samle sine krefter for å nedkjempe De gamle. Men Matt er ikke den eneste som har oppdaget Scarlett. Ondskapens herskere er alltid et skritt foran...
Utgivelsesår 2023
ISBN13 9788202810849
EAN 9788202810849
Serie De fem utvalgte (4)
Genre Fantastisk litteratur Spenning
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket63 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketFantasy, grøssere og Science-fiction - alt en leseglad ungdom kan finne på å lese
Passer for alder 13-100 år
Alle bøker er utgitt eller vil bli utgitt på Norsk - Og anbefales på det varmeste!