Kolka og Sasjka er tvillinger og så like som to dråper vann. De er barnehjemsbarn, og har tilpasset seg institusjonens jernharde virkelighet: den sterkestes rett i en daglig kamp for tilværelsen. Så er brødrene på flyttefot, de skal sydover, til et hjem like nord for Kaukasus, men det er ikke eventyrlyst som ligger bak: De må avsted før en av strekene deres blir oppdaget. Et eller annet er i veien med landet rundt Berezovskaja, hvor det nye hjemmet ligger. Det er så merkelig folketomt, bare et par bebodde hus - og i blant selsomme eksplosjoner oppe fra fjellene.
Utgivelsesår 1991
ISBN13 9788205191808
EAN 9788205191808
Omtalt sted Sovjetunionen
Du sover i fred, drømmer om elleve glass, alle med lokk som skinner som gullmynter! Og hvert eneste ett er en inngangsbillett til paradis