Når jorden brister

av (forfatter) og Kurt Hanssen (oversetter).

Cappelen Damm 2025 Innbundet

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Når jorden brister er en altoppslukende kjærlighetshistorie - et lidenskapelig trekantdrama - med et mørkt hjerte. Boken utgis i 31 land, og filmrettighetene er solgt til Reese Witherspoons filmselskap Hello Sunshine. Sør-England, 1968. Beth og ektemannen Frank driver en stor sauegård sammen. Livet er godt, de elsker å bo og leve så tett på naturen. Men en dag dukker Beths ungdomskjæreste Gabriel opp på gården, sammen med sønnen Leo - en gutt som minner Beth og Frank om den lille gutten de selv har mistet. Sakte, men sikkert, dras Beth tilbake til Gabriel. Stemningen på gården endrer seg raskt, og mørke hemmeligheter avsløres. Det går så langt at en mann blir drept, men hvem står bak? Mens hun venter på rettssaken, tvinges Beth til å velge mellom den kvinnen hun en gang var, og den hun er i dag. «En kjærlighetsfortelling ulik alle andre. Et glødende mysterium, og samtidig et vakkert blikk på hva man må ofre for å få en ny sjanse ... Fantastisk.» Chris Whitaker «Stemningsfull, følsom og overbevisende … Sikter rett mot hjertet og treffer blink.» Delia Owens, forfatter av Der krepsene synger «Svært fascinerende: vakker, kraftfull, lyrisk, brutal og lidenskapelig. Jeg slukte den». Miranda Cowley Heller, forfatteren av Papirslottet «En vakker og briljant konstruert pageturner … Den har alt – kjærlighet, tap, raseri, tilgivelse – og jeg var helt oppslukt fra første side.» Mary Beth Keane, forfatter

Utgivelsesår 2025

ISBN13 9788202844097