I Bakkebygrenda bor Lisa sammen med storebrødrene Lars og Bosse. Der bor Berit og Anna også, og der bor Ole. Seks barn er akkurat passe mange til å kunne finne på mye moro sammen, synes Lisa, som forteller om vinteren i Bakkebygrenda, med snø og ski og aking, julefeiring og påskeegg - og om våren da Ole fikk en lillesøster. Innhold: 1. Mye moro i Bakkebygrenda 2. Alle vi barna i Bakkebygrenda 3. Jul i Bakkebygrenda 4. Vi er ute og aker 5. Vi våker nyttårsnatt 6. Vi drar i selskap til tante Jenny 7. Lars faller i vannet 8. Vi går på skolen og narrer frøken 9. Påske i Bakkebygrenda 10. Anna og jeg går ærend 11. Vi får se nøkken 12. Ole får en søster 13. Når det regner 14. Vi leter etter skatten 15. Anna og jeg gleder andre 16. Farfar blir 80 år
Forlag Gammafon
Utgivelsesår 2005
Serie Bakkebygrenda (2)
Genre Klassisk litteratur
Omtalt tid 1918-1939
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket155 bokelskere følger dette verket.