Hannah Ryans liv faller i grus da mannen og den ene datteren blir drept av en fyllekjører. Hun blir besatt av hevntanker overfor Brian Wesley, mannen som kjørte med promille og forårsaket bilulykken. I sitt raseri stenger Hannah Gud ute fra livet sitt, og spørsmålet blir om Hannah kan finne tilbake til troen igjen, før bitterheten ødelegger henne.
Forlag Hermon
Utgivelsesår 2005
ISBN13 9788230203484
EAN 9788230203484
Genre Religiøs litteratur
De beste leseopplevelsene fra et år som går raskt mot slutten... Noen av disse er lest i godstolen, andre på stranda, på verandaen, noen på en benk i skogen, og andre i senga... Atter andre er lest i fellesskap, dvs. høyt for guttene mine, ofte akkompagnert av latter... Det har med andre ord vært et rikt leseår for meg i år, og med dette ønsker jeg dere bokelskere et godt nytt år fult av gode leseopplevelser; )))