For spesialagent Nick Stone virker det nyeste oppdraget som plankekjøring: CIA har sendt ham til Malaysia for å tilintetgjøre en biokjemiker. Så fort oppdraget er utført, reiser han til USA for å hjelpe Kelly – tenåringsjenta som så familien sin bli brutalt drept. Kelly har store problemer og trenger ham sårt, men snart blir Nick sendt ut på nye oppdrag. Mannen han likviderte i Malaysia var del av et nettverk som planlegger en medisinsk terroraksjon. De er i besittelse av en svært farlig bakterie som kan medføre en smittsom lungepest. Bakterien har fått kodenavnet MØRK VINTER, og hvis den spres gjennom luften i Londons undergrunnsbane, vil det få fatale konsekvenser. Dermed står Nick ovenfor det ultimate dilemma: å redde livet til en han elsker, eller å redde livet til millioner av mennesker han ikke kjenner …
Utgivelsesår 2024
ISBN13 9788202737955
EAN 9788202737955
Serie Nick Stone (6)
Genre Agenter og spioner Thrillere
det tok lang tid å bli interessert og det var svært omstendelig hva de gjorde ...hele tiden , men det var ikke så verst plott til slutt
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket7 bokelskere følger dette verket.