Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Denne boken viser at gresk mat er mer enn bare moussaká, souvláki og tzatzíki. Her får vi oppskrifter på for eksempel fylt blekksprut, kaningryte og artisjokkboller. Her er også informasjon om gresk matkultur og beskrivelser av livet i en gresk landsby. Har register.
Omtale fra forlaget
Denne boken viser at gresk mat er mer enn bare moussaká, souvláki og tzatzíki. Her får vi oppskrifter på for eksempel fylt blekksprut, kaningryte og artisjokkboller. Her er også informasjon om gresk matkultur og beskrivelser av livet i en gresk landsby. Har register.
Forlag Frifant forl.
Utgivelsesår 2009
Format Heftet
ISBN13 9788278891216
EAN 9788278891216
Omtalt sted Hellas
Språk Bokmål
Sider 135
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!