Min første fjellbok er den perfekte boka for barn som elsker å utforske naturen. Her blir de kjent med planter og dyr som fins i den norske fjellheimen – mygg, reinsdyr, mose, molter, fjellbjørk, røye og rype. Når barnet har funnet en ny art, kan dere krysse av og notere hvor og når i boka. Formatet er lite, og det er lett å ta med boka i sekken. Serien Mine første naturbøker består av fine fotobøker som inspirerer barn og voksne til å oppsøke naturen. Teksten er enkel, ofte morsom og litt poetisk, og lokker til kunnskap uten å være faktatung. Bildene viser bortimot 40 planter og dyr i sitt naturlige miljø, noe som gjør det lett å skille artene fra hverandre. Bøkene i serien Mine første naturbøker har da også blitt mottatt med stor begeistring, og flere av dem er trykket i nye opplag. Tidligere utgitt: Les også: Min første skogbok (2018) Min første fuglebok (2018) Min første blomsterbok (2019) Min første småkrypbok (2019) Min første strandbok (2020) Min første stjernebok (2020)
Utgivelsesår 2022
ISBN13 9788205546080