Middelhavet

en kulinarisk reise : klassiske retter fra middelhavslandene

av (forfatter) og Ayla Algar (forfatter).

Gr√∏ndahl og Dreyer 1997 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 6.00 (1 terningkast.)

10 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Gode oppskrifter og lekre bilder og med en presentasjon av middelhavslandenes kultur og mattradisjoner. Her finner du de mer kjente rettene fra Sør-Spania, Sør-Italia og Hellas i skjønn forening med mat fra Tyrkia, Libanon, Israel, Egypt og de andre nordafrikanske landene. Alle kjøkkenene er sterkt influert av det tidlige persiske kjøkkenet som på sin vei nordover har blitt tilpasset de forskjellige lands særegenheter og spesialiteter.
Oversatt av Eva Valebrokk og Kjersti Langballe.

Bokdetaljer

Forlag Gr√∏ndahl og Dreyer

Utgivelsesår 1997

Format Innbundet

ISBN13 9788250424050

EAN 9788250424050

Språk Bokmål

Sider 256

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 0 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket