Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder 30 lettlagede og raske oppskrifter der alle former for ingefær inngår som ingrediens. Her er oppskrifter på salater, forretter, middagsretter, desserter og kaker. Har stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Spennende oppskrifter med smak av ingefær Med smak av ingefærI denne boken brukes ingefær i alle former - malt, frisk, kandisert, hermetisert og som vin - for å gi de spennende oppskriftene en frisk og krydret smak. Her finner du 30 raske og lettlagede oppskrifter der ingefær inngår som ingrediens. Alt fra salater og forretter til velsmakende middagsretter, spennende tilbehør, lekrte desserter og deilige kaker.I serien Med smak av... finnes følgende bøker: Med smak av chili, Med smak av eddik, Med smak av hvitløk, Med smak av ingefær, Med smak av krydder, Med smak av olivenolje, Med smak av sennep, Med smak av urter.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 1999
Format Innbundet
ISBN13 9788205252011
EAN 9788205252011
Språk Bokmål
Sider 64
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket