Omtale fra forlaget
Maten er min medisin er en vegetarisk kokebok som baserer seg på den indiske helselæren og livsfilosofien ayurveda. Den velkjente ayurvedapraktiserende forfatteren Janesh Vaidya presenterer i 80 herlige og enestående oppskrifter klassikere så vel som nye retter.
India møter nordiske tradisjoner i supper, salater, paier, gratenger, curryretter, biffer, raw food, desserter, mellommåltider, frokoster, smoothier, drikker og krydderblandinger. Alle oppskriftene er omsorgsfullt satt sammen av naturlige ingredienser for å oppnå bedre balanse i kroppen. Råvarer, ingredienser og tilberedningsmåter er tilpasset nordiske forhold.
Innen ayurveda handler det framfor alt om å spise i henhold til kroppstypen sin for å oppnå balanse i kroppen og på lengre sikt også i livet. Mange oppskrifter er komplettert med råd om hva vi skal unngå eller bytte ut dersom vi har bestemte problemer og spiser mat som kroppen vår kanskje ikke har godt av. I bokens kapitler er det oppskrifter som er merket med kroppstypene "VATA", "PITTA" og "KAPHA". Skjemaer og tabeller hjelper oss til å finne fram til hvilken kroppstype vi har.
Dersom vi bare følger måltidsprogrammet til Janes Vaidya gjennom fem trinn, vil vi kjenne oss friskere og sterkere allerede etter tre uker!
Forlag Exlibris media
Utgivelsesår 2015
Format Innbundet
ISBN13 9788281736511
EAN 9788281736511
Språk Bokmål
Sider 191
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketFor de som vil ha inspirasjon til å levere grønnere i kosten. Her er en liste over vegetar og vegan kokebøker