Matboks

sunn matpakke på 10 minutter

av (forfatter), Kjersti Brinch Lund (forfatter) og Veslemøy Vråskar (illustratør).

Cappelen Damm faktum 2014 Innbundet

Kjøp boka hos ark.no

Her får du gode råd om hvordan du kan lage en spennende, sunn og fargerik lunsj til barna. I stedet for en vanlig matpakke med brødskiver får du inspirasjon til å lage en ny og moderne matboks. En sunn og god lunsj øker konsentrasjonen og gir barna energi gjennom hele dagen i barnehage eller skole. Oppskrifter er enkle, og maten kan lages på kun 10 minutter. Det brukes rene råvarer og alle ingrediensene er lette å få tak i.

Boken inneholder 20 oppskrifter på deilig mat du kan fylle matboksen med, som saftige wraps, nydelig fisk, frisk kyllingsalat og sporty turmat. Du får gode ideer til hva som kan kombineres av ingredienser, frukter og middagsrester. I tillegg er det egne kapitler om hva du alltid bør ha i skapet, hva som trengs av utstyr og bokser, hvordan du lykkes, samt kapitler om dipper og dressinger, smoothier og juicer og om søndagsbakst.

Forlag Cappelen Damm faktum

Utgivelsesår 2014

ISBN13 9788202450298

EAN 9788202450298

Du vil kanskje også like

• "Karius og Baktus" av Thorbjørn Egner
  • "Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen" av Thorbjørn Egner
  • "Den hemmelige hagen - roman" av Frances Hodgson Burnett
  • "Folk og r√∏vere i Kardemomme by" av Thorbj√∏rn Egner
  • "Ronja Røverdatter" av Astrid Lindgren
  • "Heksene" av Pénélope Bagieu
Alle bokanbefalinger for dette verket