Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Med et minimum av redskaper og utstyr, med lett tilgjengelige råvarer og uten nødvendige forkunnskapet er denne boken en veiviser til turmatgleder i det fri. Matlagingen foregår over bål, i folie, i selvlaget stekeovn av stein eller kokegrop.
Omtale fra forlaget
Mat er den beste begrunnelsen for å dra på tur. Med et minimum av redskaper og utstyr, med lett tilgjengelige råvarer og uten nødvendige forkunnskaper er denne boken en veiviser til turmatgleder i det fri. Enten matlagingen foregår over bålets flammer eller glør, tilberedes i folie, i selvlaget stekeovn av stein eller i kokegrop, er hensikten å være en kilde til matglade turtips for store og små i familien. Den lettfattelige teksten illustrert med tegninger og ikke minst Kjell Stenmarchs flotte bilder, gjør det lett å overkomme dørstokkmila og bli turkokk i godt selskap. Bare prøv, så vil du oppdage at om turgleden er stor, er turmatgledene enda større.
Forlag Boksenteret
Utgivelsesår 2005
Format Heftet
ISBN13 9788276833676
EAN 9788276833676
Serie Turhåndbok
Språk Bokmål
Sider 120
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket