Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka gir detaljerte opplysninger om de medisinske egenskapene til mer enn 140 råvarer med vekt på hvordan de kan brukes til å lage mat som ikke bare forebygger sykdom, men også kan behandle oss når vi er blitt syke. Den inneholder beskrivelser av mer enn 80 sykdommer med råd om gunstig mat, menyforslag og dietter. Boka har mer enn 180 oppskrifter på supper, salater, forretter, hovedretter, desserter, saft, syltede grønnsaker samt medisinske drikker, tinkturer og siruper. Boka beskriver også en fire-ukers utrensende kur som består av helende mat, drikker og øvelser. Har ordliste og register.
Omtale fra forlaget
Du blir hva du spiser! Dette er boken som viser at det er en sammenheng mellom kosthold og helse. I Mat er medisin finner du: * opplysninger om 140 råvarer som forebygger og behandler sykdommer * menyforslag og dietter * 180 oppskrifter på helsebringende mat * ekspertråd.
Forlag Gyldendal fakta
Utgivelsesår 2002
Format Innbundet
ISBN13 9788205289215
EAN 9788205289215
Språk Bokmål
Sider 144
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket