Mannen som var nr. 16

av (forfatter).

Aschehoug 1993 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.14 (7 terningkast.)

37 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Tommy får sammen med Tuppence tilbud om å overta et internasjonalt detektivbyrå for en periode. I denne boka parodierer forfatteren berømte detektivskikkelser fra kriminallitteraturen, blant annet sin egen detektivhelt Hercule Poirot.

Omtale fra forlaget

Tommy får sammen med Tuppence tilbud om å overta et internasjonalt detektivbyrå for en periode. I denne boka parodierer forfatteren berømte detektivskikkelser fra kriminallitteraturen, blant annet sin egen detektivhelt Hercule Poirot.

Bokdetaljer

Forlag Aschehoug

Utgivelsesår 1993

Format Heftet

ISBN13 9788203172694

EAN 9788203172694

Serie Hercule Poirot

Genre Politi og detektiver Krim

Språk Bokmål

Sider 219

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 2 4 1 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

"Å, men tenk Dem om, sir. Blunts Briljante Detektiver! De lar seg aldri slå ut. Og hvis De unnskylder at jeg sier det, så hørte jeg tilfeldigvis hva De og frua tøyset om i morges. Mr. Poirot og hans små, grå celler. Hvorfor ikke bruke de små grå cellene Deres og finne ut hva De kan gjøre?» «Det er lettere å bruke sine små, grå celler i bøkene enn det er i virkeligheten, gutten min.»

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tommy hadde fremdeles prestekjolen på seg. «Det var vel neppe den rette fader Brown-stilen, det der,» bemerket han dystert. «Og enda jeg hadde nøyaktig riktig type paraply.» «Det var ikke noe fader Brown-problem,» sa Tuppence. «Man trenger en bestemt atmosfære fra begynnelsen av. Man må gjøre noe helt alminnelig, og så skal det begynne å skje merkelige ting. Det er det som er opplegget.»

Godt sagt! (0) Varsle Svar

«Ti stille, mon ami. Jeg har fått en av disse idéene – enorm, formidabel – som alltid for eller senere kommer til Hercule Poirot. Men om så er – hvis det er løsningen – herregud, jeg håper jeg kommer tidsnok.» Han stormet ut av parken. Albert fulgte tett i hælene på ham, og spurte andpustent mens han løp: «Hva er på ferde, sir? Jeg skjønner ingenting,»
«Det er helt i orden,» sa Tommy. «Du skal ikke skjønne noe. Det gjorde aldri Hastings heller. Hvis dine grå celler ikke var av en langt dårligere kvalitet enn mine, ville jeg ikke ha noen glede av denne leken […]»

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket