Lyst på livet!

små og store høytidsstunder

av (forfatter) og Anne Manglerud (illustratør).

Aschehoug 2003 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.80 (5 terningkast.)

53 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken er oppfølgeren til boken Leve livet!. Forfatteren inspirerer til fest og samvær, der måltid og høytid går hånd i hånd. Boken tar for seg de små og store høytidsstunder. Forfatteren inviterer venner, lager utradisjonell påskemat, har konfirmasjon, serverer en litt gammeldags brunsj på grunnlovsdagen, har spleisesommerfest, feirer 40-årsdag, bruker høstens bær- og soppfangst, arrangerer juleforberedelser for store og små og mye mer. Oppskriftene er ledsaget av tekster knyttet til de ulike temaene. Har et menyforslag til de mange anledninger, oppskriftsregister og stikkordregister.

Omtale fra forlaget

Oppfølgeren til Leve livet!. I kjent stil og med smittende entusiasme inspirerer Gøril Wiker til fest og hyggelig samvær. Fotograf: Anne Manglerud.

Bokdetaljer

Forlag Aschehoug

Utgivelsesår 2003

Format Heftet

ISBN13 9788203229107

EAN 9788203229107

Språk Bokmål

Sider 198

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

4 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "To kokker på hjemmebane" av Lise Finckenhagen
  • "Leve livet! - en guide til gjestfrihet og matglede" av Gøril Wiker
  • "Tradisjonelt - mat for alle anledninger" av Borghild Fiskå
  • "Det gode norske kjøkken" av Ingrid Espelid Hovig
  • "Søtt og salt - kokeboka for deg som har en fra før" av Gøril Wiker
  • "Tid til overs - matfilosofi fra Vianvang" av Arne Brimi
  • "Mine beste sider" av Andreas Viestad
  • "God mat" av Anna Bergenström
  • "Det beste jeg vet" av Andreas Viestad
  • "Den store middelhavsmat kokeboken" av Ann Høydalsnes
  • "Vårt norske kjøkken" av Kjell E. Innli
  • "Helt enkelt - en basiskokebok" av Ingrid Espelid Hovig
Alle bokanbefalinger for dette verket