Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Lutefisk, rakefisk og sild spilte viktige roller gjennom mange hundre år i det gamle norske kostholdet, og de forsvarer sine posisjoner den dag i dag. Denne boken er først og fremst skrevet for alle lutefisk, rakefisk, og sildeentusiaster som også gjerne vil vite noe om disse spesielle fiskerettenes plass i historien. For den som er glad i å lage mat selv, tar Riddervold med noen av sine favorittoppskrifter for å vise at lutefisk, rakefisk og sild også er god, sunn og spennende mat til mange anledninger.
Omtale fra forlaget
Lutefisk, rakefisk og sild spilte viktige roller gjennom mange hundre år i det gamle norske kostholdet, og de forsvarer sine posisjoner den dag i dag. Denne boken er først og fremst skrevet for alle lutefisk, rakefisk, og sildeentusiaster som også gjerne vil vite noe om disse spesielle fiskerettenes plass i historien. For den som er glad i å lage mat selv, tar Riddervold med noen av sine favorittoppskrifter for å vise at lutefisk, rakefisk og sild også er god, sunn og spennende mat til mange anledninger.
Forlag Novus
Utgivelsesår 1990
Format Heftet
ISBN13 9788270991631
EAN 9788270991631
Språk Bokmål
Sider 94
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket