Omtale fra forlaget
Boka inneholder 85 oppskrifter og menyforslag med vin og desserter.“Av all mat er det fisk og skalldyr som ligger mitt hjerte nærmest.”
Gourmetkokken Edgar Ludl mener at den enkleste råvaren ofte er det beste utgangspunkt: Den enkleste sjømat er et vidunderlig produkt. Han vil ha torsk, sjøkreps og kamskjell på bordet, og ta vare på Norges ressurser og mattradisjoner ved å lage både hverdagsmat og festmat av dem.
Forlag Damm
Utgivelsesår 2002
Format Innbundet
ISBN13 9788249604869
EAN 9788249604869
Språk Bokmål
Sider 188
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketOppdaget Edgar Ludl i Haugesunds Avis i 1990s hvor mange av hans oppskifter hadde egen plass. Hans ostekake med bringebærgele på toppen laget jeg mange ganger og fikk mye skryt for. Prøvde å finne oppskriften igjen i Haugesunds Avis men den gang ei. Flere av hans oppskrifter finnes enda så jeg.
Fant ostekakeoppskriften igjen i Kulinariske erindringer. Gjett om jeg er glad!