Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Edgar Ludl gir oss enkle og eksklusive oppskrifter: kalde og varme forretter, hovedretter og desserter som avslutning til sjømatmåltidet. Han har i tillegg komponert 10 menyer med vinforslag.
Omtale fra forlaget
Forlag Damm
Utgivelsesår 2002
Format Innbundet
ISBN13 9788249604869
EAN 9788249604869
Språk Bokmål
Sider 188
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketOppdaget Edgar Ludl i Haugesunds Avis i 1990s hvor mange av hans oppskifter hadde egen plass. Hans ostekake med bringebærgele på toppen laget jeg mange ganger og fikk mye skryt for. Prøvde å finne oppskriften igjen i Haugesunds Avis men den gang ei. Flere av hans oppskrifter finnes enda så jeg.
Fant ostekakeoppskriften igjen i Kulinariske erindringer. Gjett om jeg er glad!