Ludls fisk og skalldyr

Edgar Ludls beste sjømatoppskrifter

av (forfatter), Kjersti Bache (forfatter) og Øivind Skar (illustratør).

Damm 2002 Innbundet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Edgar Ludl gir oss enkle og eksklusive oppskrifter: kalde og varme forretter, hovedretter og desserter som avslutning til sjømatmåltidet. Han har i tillegg komponert 10 menyer med vinforslag.

Omtale fra forlaget

Bokdetaljer

Forlag Damm

Utgivelsesår 2002

Format Innbundet

ISBN13 9788249604869

EAN 9788249604869

Språk Bokmål

Sider 188

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Oppdaget Edgar Ludl i Haugesunds Avis i 1990s hvor mange av hans oppskifter hadde egen plass. Hans ostekake med bringebærgele på toppen laget jeg mange ganger og fikk mye skryt for. Prøvde å finne oppskriften igjen i Haugesunds Avis men den gang ei. Flere av hans oppskrifter finnes enda så jeg.

Fant ostekakeoppskriften igjen i Kulinariske erindringer. Gjett om jeg er glad!


Godt sagt! (0) Varsle Svar