Omtale fra forlaget
Low FODMAP-dietten går ut på å begrense eller helt unngå en gruppe karbohydrater, de såkalte FODMAPs (Fermentable, Oligo-, Di-, Mono-saccharides And Polyols), som gir problemer når man har irritabel tarm. Ved å følge dietten vil de fleste oppleve mindre oppblåsthet, færre magesmerter, mindre magerumling og luftutvikling i tarmen.
Bokens første del er en innføring i temaet og dietten, mens andre del har et rikt utvalg av oppskrifter tilpasset dietten.
Low FODMAP-dietten henvender seg først og fremst til personer med diagnosen irritabel tarm, men også pårørende og fagfolk som veileder pasienter med diagnosen kan med fordel anvende boken.
Forlag Iris
Utgivelsesår 2014
Format Heftet
ISBN13 9788293359005
EAN 9788293359005
Språk Bokmål
Sider 257
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketHer er en liste over kokebøker med oppskrifter tilrettelagt oss med sesitiv mage