Lønnsomhet gjennom menneskelige ressurser

evidensbasert HRM

av (forfatter) og Anders Dysvik (forfatter).

Fagbokforlaget 2012 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (3 terningkast.)

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Hva vet vi om sammenhengen mellom Human Resource Management og effektivitet? Boken gir en forståelse av hvordan ulike HRM-tiltak påvirker de ansattes atferd og organisasjonens effektivitet. En bør bli mindre opptatt av «hvor mye» en gjør, eller om de «siste» tiltakene er implementert eller ikke, og mer opptatt av hvordan tiltak praktiseres og hvordan de oppleves av og påvirker de ansatte. Boken er nyttig for ledere, konsulenter og studenter i organisasjon og ledelse. Bokens andre utgave er betydelig revidert, men strukturen er beholdt og dens grundige faglige og forskningsmessige forankringen er like solid som forrige utgave. Bokens andre utgave skiller seg fra den første utgaven på to måter: For det første er denne boken skrevet av to forfattere hvor begge har vært aktive bidragsytere til samtlige av bokens kapitler. Dette har vi gjort for ytterlige-re å styrke den røde tråden ved å skape tydelige koblinger mellom bokens ulike deler og kapitler. For det andre er det gjort omfattende endringer i de fleste kapitlene, og det er lagt til noen kapitler, i tillegg til at vi har oppdatert kildematerialet ved å beskrive en rekke nye interessante og viktige forskningsfunn.

Forlag Fagbokforlaget

Utgivelsesår 2012

Bokelskeres terningkastfordeling

0 3 0 0 0 0

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

• "Rett person på rett plass - psykologiske metoder i rekruttering og lederutvikling" av Espen Skorstad
  • "Arbeids- og lederpsykologi" av Willy Haukedal
  • "Ledelse på godt og vondt" av Anders Skogstad
  • "Psykologi i organisasjon og ledelse" av Geir Kaufmann
  • "På seg selv kjenner man ingen andre - om kommunikasjon og teambygging" av Bente-Marie Ihlen
  • "Alarm! - tanker om en kultur i krise" av Hanne Nabintu Herland
  • "Godt nok for de svina - en leders tanker om mot, sårbarhet og troverdighet" av Anita Krohn Traaseth
  • "Gjett hvor glad jeg er i deg" av Sam McBratney
  • "Ona fyr - for deg som vil lykkes sammen med andre" av Ingebrigt Steen Jensen
  • "Tenke, fort og langsomt" av Daniel Kahneman
  • "Flimmer" av Anne Holt
  • "En av oss - en fortelling om Norge" av Åsne Seierstad
Alle bokanbefalinger for dette verket