Lo básico

en verktøykasse for grunnleggende spansk

av (forfatter), Geir Ståle Tennfjord (forfatter) og Luis Ligarribay (illustratør).

Amares 2009 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 6.00 (1 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis! Kjøp boka hos ark.no

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Først i boken finner du et tematisk organisert ordforråd på over 1200 ord, utvalgt med omhu med tanke på hvilke ord du faktisk behøver i dagligdagse situasjoner. Deretter finner du en oversikt over de 200 viktigste spanske verbene, med oversikt over hvordan de bøyes i de vanligste former og tider. Neste del tar for seg resten av byggeklossene i spansk språk som du trenger for å lage egne setninger. Til slutt får du mange eksempler på nyttige setninger som hjelper deg i gang med å snakke og forstå spansk. Boken tilsvarer nivå A1 og A2 i det europeiske språkrammeverket. Boken kan brukes som lærebok på ungdomsskoler eller videregående skoler, som supplement til andre lærebøker, og som utgangspunkt for å lære spansk på egenhånd.

Omtale fra forlaget

Denne boka inneholder alt du trenger for å lære deg grunnleggende spansk! I det europeiske språkrammeverket tilsvarer dette nivå A1 og A2. Først vil du fnne et tematisk organisert ordforråd på over 1200 ord, utvalgt med omhu med tanke på hvilke ord du faktisk behøver i dagligdagse situasjoner. Deretter finner du en oversikt over de 200 viktigste spanske verbene, med god oversikt over hvordan de bøyes i de vanligste former og tider. Neste del av boka tar for seg resten av byggeklossene i spansk språk, og gir deg rask oversikt i form av "fuskelapper" som du kan bruke når du skal lage egne setninger. Til slutt vil du få mange eksempler på nyttige setninger som hjelper deg i gang med å snakke og forstå spansk. Hele boka er krydret med morsomme illustrasjoner som gjør det lettere å huske og morsommere å lære!

Bokdetaljer

Forlag Amares

Utgivelsesår 2009

Format Heftet

ISBN13 9788282230018

EAN 9788282230018

Språk Bokmål

Sider 176

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 0 0 0 0 0

Bokomtaler

Har du tenkt å lære deg spansk er denne boka et veldig godt supplement til tekstboka eller appen du velger å bruke.

Lo básico lærer deg en rekke ord innenfor mange ulike emner. Ordene er samlet i en ordliste på slutten av boka. Sidene som omhandler grammatikk er skrevet på enklest mulig måte, det vil si med færrest mulige ord og mest mulig praktisk visning, i den grad det er mulig i en bok.

Morsomme illustrasjoner, oversiktlige diagrammer, lite skriftlige forklaringer og stappfullt av praksis. Dette er en "løp og kjøp" - bok for alle som ønsker å lære spansk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket