Livet som leder

lederundersøkelsen 3.0

av (redaktør), William Brochs-Haukedal (redaktør), Lars Glasø (redaktør) og Stig Berge Matthiesen (redaktør).

Fagbokforlaget 2013 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.33 (3 terningkast.)

5 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Denne boken bidrar til dypere innsikt i kunnskapen om ledelse i en norsk kontekst og gir et bilde av hvordan livet som leder arter seg. Boken går i dybden på temaer det ofte spekuleres om i mediene. Boken er basert på AFFs Lederundersøkelse fra 2011, som er betydelig utvidet i forhold til de to første lederundersøkelsene som ble foretatt i 1999 og 2002. Boken er delt inn i fire deler: Del 1: Om lederen Del 2: Om lederens objektive og opplevde kontekst Del 3: Om ulike plattformer for ledelse Del 4: Om utvikling av ledelse Bokens kapitler setter resultatene av AFFs Lederundersøkelse 2011 inn i en bred teoretisk kontekst. Boken vil derfor være aktuell for ledere, fagfolk og forskere innenfor ledelse og organisasjon. Studenter på bachelor- og masternivå innenfor fagfeltet vil også ha nytte av boken. Bokens redaktører kommer fra ulike miljøer: Rune Rønning fra AFF, William Brochs-Haukedal fra Norges Handelshøyskole, Lars Glasø fra Handelshøyskolen BI og Stig Berge Matthiesen fra Universitetet i Bergen. Bokens bidragsytere er blant de fremste forskere og akademikere innenfor organisasjons- og ledelsesfeltet i Norge.

Bokdetaljer

Forlag Fagbokforlaget

Utgivelsesår 2013

Format Heftet

ISBN13 9788245013467

EAN 9788245013467

Språk Bokmål

Sider 569

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 2 0 1 0 0

Bokomtaler

Boken gir interessante opplysninger om norske lederes vurdering av seg selv. Dette holdes opp mot internasjonale forskningsresultater på en god og tankevekkende måte. De norske resultater stemmer også godt med de analyser som er gjort av ledere som har gått på Hovedprogrammet til Nordnorsk Lederutvikling, nnl.
En svakhet med boken er at små forskjeller, som riktignok er statistisk signifikante, blir overvurdert og tillagt d for stor vekt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

5 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Du vil kanskje også like

  • "Hva er ledelse" av Jan Ketil Arnulf
Alle bokanbefalinger for dette verket