Leve livet!

en guide til gjestfrihet og matglede

av (forfatter) og Anne Manglerud (illustratør).

Aschehoug 2003 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.60 (5 terningkast.)

33 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

En kokebok med vekt på hva man skal servere enten man skal ha svigerforeldrene eller venninner på besøk, skal arrangere hageselskap eller barneselskap, eller spise ute i det fri. Hvert kapittel innledes med forfatterens kommentarer og formålet er å inspirere til gjestfrihet og gi deg lyst til mer samvær. Har et menyforslag til de mange anledninger, oppskriftsregister og stikkordregister.

Omtale fra forlaget

En kokebok breddfull av gode ideer og inspirasjon til samvær og festlige anledninger. Dette er boken for dem som vil leve livet med mennesker rundt seg, og som synes det er morsomt å lage god mat.

Bokdetaljer

Forlag Aschehoug

Utgivelsesår 2003

Format Heftet

ISBN13 9788203228346

EAN 9788203228346

Språk Bokmål

Sider 196

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 3 2 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Matbøker til pur glede - for gane og øyne.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "To kokker på hjemmebane" av Lise Finckenhagen
  • "Søtt og salt - kokeboka for deg som har en fra før" av Gøril Wiker
  • "Lyst på livet! - små og store høytidsstunder" av Gøril Wiker
  • "Til bords med Ibsen" av Henry Notaker
  • "Helt enkelt - en basiskokebok" av Ingrid Espelid Hovig
  • "Sylting og safting heile året" av Gunda Djupvik
  • "Det beste jeg vet" av Andreas Viestad
  • "Vårt norske kjøkken" av Kjell E. Innli
  • "Mesterkokkens internasjonale kokebok" av Josceline Dimbleby
  • "Jamies Italia" av Jamie Oliver
  • "Den store asiatiske kokeboken" av Jane Bowring
  • "Inn med sølvskje - Bagatellemat gjort forståelig" av Eyvind Hellstrøm
Alle bokanbefalinger for dette verket