Type 2-diabetes og forstadier til dette (prediabetes) er et resultat av at hormoner og signalsubstanser ikke fungerer optimalt. For å bli friskere og reversere denne prosessen, må man ta utgangspunkt i denne fysiologiske ubalansen. Vektreduksjon og bedre helse hos type 2-diabetikere og dem med prediabetes må baseres på et kosthold der fokus er hormonell og fysiologisk balanse i stedet for kaloriregnskap. Denne boken er en praktisk tilnærming til livsstilsendring med konkrete råd i forhold til mestring, kosthold og trening for deg som har fått konstatert diabetes type-2, som har en prediabetes eller som vil være føre var. Reversering av type 2-diabetes og en reduksjon av det farlige midjefettet handler om de 4 viktige M.ene: MAT - MEDISIN - MESTRING - MOSJON
Forlag Fagbokforlaget
Utgivelsesår 2018
ISBN13 9788241208003
EAN 9788241208003
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.