Boken omhandler dysleksi og psykisk helse i Skandinavia. Den gir en generell innføring i dysleksi, og tar for seg forholdet mellom dysleksi og psykisk helse og dysleksi og pedagogikk. Boken er egnet for studenter i spesialpedagogikk, pedagogikk og psykologi, samt lærere og ansatte i PPT og helsetjenesten.
.Lesevansker og skrivevansker . om dysleksi og psykisk helse. er den er den første læreboken om dysleksi og psykisk helse i Skandinavia. Bidragene er oppdatert i forhold til den internasjonale forskningsfronten på området. Målgruppen for boken er studenter i spesialpedagogikk, pedagogikk og psykologi samt lærere og ansatte innen PPT og helsetjenesten.
Stoffet er tilrettelagt på en måte som også vil gi foreldre nyttig informasjon og inspirasjon.
Forlag Hertervig akademisk
Utgivelsesår 2008
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket7 bokelskere følger dette verket.