Latter

til helse og glede

av (forfatter).

Gyldendal akademisk 2005 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forfatteren beskriver latterens velgjørende egenskaper, og forklarer hvordan latter bevisst kan brukes som helse- og trivselsfremmende tiltak. Boka gir tips og råd til hvordan du kan få mer latter og glede i hverdagen. Har litteraturliste.

Omtale fra forlaget

En god latter er en kilde til glede for en selv og andre og fører også til trivsel og velvære i hverdagen, på arbeidsplassen og i samvær med andre. Det er også dokumentert gjennom tallrike undersøkelser at latteren har en gunstig innvirkning på vår helsetilstand. I denne boken beskriver forfatteren latterens mange velgjørende egenskaper, ikke minst hvordan en god latter bevisst kan brukes som et helse- og trivselsfremmende tiltak.Boken er beregnet for alle som vil vite mer om latterens gunstige egenskaper, både for egen og andres helse og velvære. Den vil ikke minst være av nytte for alle som har deltatt eller skal delta på et latterkurs.Forord av Dr. Madan Kataria, grunnlegger av den internasjonale latterbevegelsen.Franciska Munck-Johansen er utdannet latterinstruktør og har i flere år ledet og arrangert latterkurs, både for enkeltpersoner og for bedrifter. I tillegg har hun skrevet flere bøker om selvutvikling og livsglede.Hun er i dag leder av kurs- og kompetansesenteret Liv & Lyst.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal akademisk

Utgivelsesår 2005

Format Innbundet

ISBN13 9788205339682

EAN 9788205339682

Språk Bokmål

Sider 139

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket