Boka inneholder oppskrifter på hverdags- og festmat, alle med hvitt kjøtt av kylling eller kalkun som ingredienser. I tillegg har den oppskrifter på desserter som kan passe til, og forslag til tre festmenyer. Som hverdagsmat har boka oppskrifter på bl.a. indonesisk stekt ris, falu-wok og kyllingfilet i aprikossaus. Som festmat har boka oppskrifter på bl.a. hønsefrikassé, raspeballer med saltede kalkunlår og rotmos og bulgurfylt kyllingbryst. Boka har også oppskrifter på retter fra andre land, bl.a. indonesiske kjøttboller, japanske kyllingspidd og kyllinggryte fra Kamerun. Har register.
Utgivelsesår 2002
ISBN13 9788203227080