I denne boken beskrives 16 kvinner med ADHD. Forfatteren gir innblikk i og kommenterer deres livshistorier og skjebner. Innledningsvis gir forfatteren en innføring i ADHD generelt og ADHD hos jenter og kvinner, og ADHD i forbindelse med rusmisbruk. Hun skriver også om livsfaser og livsløpet til kvinner med ADHD.
Forlag Kolofon
Utgivelsesår 2007
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketMang en kvinne med ADHD vil føle seg tatt på fersken når det nå er snakk om håndvesker. Manglende evne til organisering viser seg i et høyt "håndveskekonsum", fordi disse kvinnene er alltid på søk etter den ideelle vesken. Dette gjelder nok sikkert også en eller annen kvinne uten ADHD. Men ganske så typisk og lett å observere, er hvordan kvinner med ADHD stadig vekk roter gjennom vesken sin på leting etter en bestemt gjenstand. Men dessverre, etter lang tids leting må de dessverre fastslå at det de lette etter - tross alle gode forutsetninger, er blitt liggende igjen hjemme.