Boka utforsker kvinnerollen ut i fra en kristen kontekst. Ved å gå veien om en kjærlig Gud, kan kvinnen gjenerobre sitt eget hjerte, skriver forfatterne. Slik blir hun i stand til å frigjøre sin egen kraft, skjønnhet og frihet. Boka oppfordrer menn til å se kvinners skjønnhet og styrke, og til å oppdage hemmeligheten ved kvinnesjelen.
Forlag Hermon
Utgivelsesår 2006
ISBN13 9788230204528
EAN 9788230204528
Wow. Denne boka har nettopp satt ord på følelsene mine, og fortalt meg på hvilken underfull måte kvinnen er skapt. Jeg har forstått mer av hva det vil si å være kvinne, og er utrolig takknemlig for at jeg er skapt akkurat slik jeg er.
Denne boka anbefales på det sterkeste. Innsikten gjør godt. :)
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketTrygghet er ikke noe man finner i fraværet av fare, men i nærværet av Jesus.