Kulinariske erindringer

av (forfatter), Yvonne Dybwad (forfatter) og Trine Mikkelsen (illustratør).

Orfeus 1998 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

6 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka inneholder oppskrifter på over 100 av Ludls beste matretter, både forretter, posteier, supper, fiske- og kjøttretter, terter og desserter. Med ordliste.

Omtale fra forlaget

Boka inneholder oppskrifter på over 100 av Ludls beste matretter, både forretter, posteier, supper, fiske- og kjøttretter, terter og desserter. Med ordliste.

Bokdetaljer

Forlag Orfeus

Utgivelsesår 1998

Format Innbundet

ISBN13 9788246700298

EAN 9788246700298

Språk Bokmål

Sider 175

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Oppdaget Edgar Ludl i Haugesunds Avis i 1990s hvor mange av hans oppskifter hadde egen plass. Hans ostekake med bringebærgele på toppen laget jeg mange ganger og fikk mye skryt for. Prøvde å finne oppskriften igjen i Haugesunds Avis men den gang ei. Flere av hans oppskrifter finnes enda så jeg.

Fant ostekakeoppskriften igjen i Kulinariske erindringer. Gjett om jeg er glad!


Godt sagt! (0) Varsle Svar