Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken er delt i to. I den første delen finner du en oversikt over krydder og urter. Her beskrives opprinnelse og bruksmåter til både kjente og mindre velkjente krydder og urter. Hver sort er gjengitt med fotografier. I bokens andre del finner du en samling oppskrifter. Denne delen består av tolv kapitler: supper, egg, fisk, fugl og fjærkre. kjøtt, poteter, pasta og korn, grønnsaker, salater, desserter og kaker, sauser smør og drikke. Med register.
Omtale fra forlaget
Lag smakfulle og spennende retter med krydder og urter Krydder og urter Hvorfor smaker jordbær med svart pepper så godt? Og hvorfor skal du la deg friste av blåskjellsuppe med safran, hummerruller med wasabi og ingefær, marokkansk lam eller pasta med aubergine, paprika og chili? I Krydder og urter beskrives et nennsomt utvalg av krydder og urter, som du deretter finner igjen i oppskriftene bakerst i boka. La deg friste av de mange spennende smakskombinasjonene.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 2000
Format Innbundet
ISBN13 9788205256217
EAN 9788205256217
Språk Bokmål
Sider 205
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket